Svindleren Erik Bøckmann

Som du kan se på denne siden, er Garderobemannen svindlere av værste sort.

Erik Bøckmann eier dette selskapet.

Når du tar betalt for en vare du ikke leverer, er du en svindler i min bok. Dette er hva Erik Bøckmann har gjort med tusenvis av kunder.

Erik Bøckmann har tatt betalt for garderober og deretter aldri levert. Når han så slår selskapet konkurs og ikke betaler tilbake 68 millioner kroner som folk har forhåndsbetalt for garderober de har bestilt, ja da er det ikke annet enn simpel svindel Erik Bøckmann driver med hos Garderobemannen. Bedrag er et annet ord som dekker svindelen til Garderobemannen.

Etter at de Erik Bøckmann selskapet konkurs, er han frekk nok til å starte opp på nytt – med samme domenenavn garderobemannen.no og later som ingen ting.

Alle som har forhåndsbetalt for garderobene de har bestilt fra Erik Bøckmann sitt gamle selskap får ingen ting, og det nye selskapet kjører på.

At Erik Bøckmann kan tillate seg å være så frekk, er et resultat av at han utnytter et smutthull i konkursloven i Norge til sin fordel.

Ikke kjøp noe fra disse svindlerne i Garderobemannen som Erik Bøckmann eier. Har han kommet unna med svindel en gang, er det stor sannsynlighet for at de vil prøve seg på noe slikt en gang til.

Legg igjen en kommentar