Garderobemannen er svindlere

Når du tar betalt for en vare du ikke leverer, er du en svindler i min bok. Dette er hva Garderobemannen har gjort med tusenvis av kunder. De har tatt betalt for garderober og deretter aldri levert. Når de så slår seg selv konkurs og ikke betaler tilbake 68 millioner kroner som folk har forhåndsbetalt for garderober de har bestilt, ja da er det ikke annet enn simpel svindel de driver med hos Garderobemannen. Bedrag er et annet ord som dekker svindelen til Garderobemannen.

Etter at de slo seg selv konkurs, er Garderobemannen frekke nok til å starte opp på nytt – med samme domenenavn garderobemannen.no og later som ingen ting.

Alle som har forhåndsbetalt for garderobene de har bestilt får ingen ting, og det nye selskapet kjører på.

At de kan tillate seg å være så frekke, er et resultat av at de utnytter et smutthull i konkursloven i Norge til sin fordel.

Ikke kjøp noe fra disse svindlerne i Garderobemannen. Har de kommet unna med svindel en gang, er det stor sannsynlighet for at de vil prøve seg på noe slikt en gang til.

Garderobemannen har igjen gått konkurs

Ja. Så gikk det som man fryktet. De har igjen blitt slått konkurs på mandag den 30.05.2022. Dette er bare helt tragisk for tusenvis av kunder som taper pengene sine. Skal det her aldri ta slutt?

Legg inn din omtale av disse svindlerne på Trustpilot. Det hjelper for at flere skal bli klar over hvordan dette selskapet holder på.

Legg igjen en kommentar